Знижка на газ: яка і хто з українців має право її отримати

Знижку на газ можна отримати при дотриманні ряду умов / колаж Главред, фото УНІАН

Клієнти Державної компанії "Нафтогаз України" мають можливість отримати знижку на "блакитне паливо" в розмірі 1%.

Українці, які є клієнтами компанії Нафтогаз України, мають можливість отримати знижку на блакитне паливо. Про це розповіли на сайті держкомпанії.

Споживачі, які встигнуть оплатити рахунок в особистому кабінеті або через чат з операторів до 15 числа поточного місяця, отримають знижку в розмірі 1% при оплаті за наступний місяць.

Крім того, знижку на газ можна отримати:

Підвищення тарифів на електрику і на газ

Нагадаємо, раніше в Міненерго анонсували підвищення тарифів на електрику. З такою заявою виступив заступник керівника відомства Фарід Сафаров.

За словами чиновника, головна причина підвищення тарифів на світло – брак грошей для відновлення енергосистеми після ударів російських окупантів та її підготовки до зимового періоду 2023/2024 років.

До того влада України задекларувала плани підвищити для українців тарифи на газ та електроенергію. Про це йдеться в офіційному меморандумі до керівництва Міжнародного валютного фонду (МВФ)

"Ми твердо віддані реалізації своєчасної і амбітної програми реформ, спрямованих на вирішення давніх структурних проблем в енергетичному секторі, які посилилися війною", - повідомлялося в тексті.

Вам може бути цікаво:

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти