У США за "голову" російського агента пропонують кругленьку суму

18 березня 2021, 22:15
У Сполучених штатах Америки оголосили в розшук російського агента, який впливав на проведення президентських виборів в країні. ФБР пообіцяло винагороду.
У США за 'голову' російського агента пропонують кругленьку суму
ФБР розшукує росіянина

Федеральне бюро розслідувань США розшукує російського агента впливу Костянтина Климника. У США впевнені, що він разом із українцем Андрієм Деркачем та іншими агентами Росії впливав на президентські вибори, пише посольство США в Україні в Twiiter.

"Разом з Деркачем та іншими пов'язаними з російською розвідкою особами, він намагався вплинути на вибори в США і пошкодити зв'язкам США з Україною", - заявили в посольстві.

За надання інформації про Килимника, яка допоможе його заарештувати, американські правоохоронці обіцяють винагороду в розмірі до 250 тисяч доларів.

У США за 'голову' російського агента пропонують кругленьку суму

Що відомо про Костянтина Килимника

Килимник народився в Кривому Розі в 1970 році, але має російське громадянство. У лютому 2018 року суд США видав ордер на його арешт після того, як йому пред'явили звинувачення у вступі в злочинну змову з метою шахрайства на території США.

"Путін-вбивця": деталі скандалу

  • Нагадаємо, президент США Джо Байден погодився з твердженням, що президент Російської Федерації Володимир Путін є вбивцею. Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу ABC News.
  • Коментуючи слова президента США, Путін заявив:"хто так обзивається, той сам так називається". Він також побажав Байдену здоров'я.
  • У ЄС погодилися зі словами Байдена про Путіна- "вбивцю" і назвали причину. Режим Володимира Путіна звинувачують у багатьох злочинах, нагадала прессекретар Єврокомісії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти