ЗМІ розкрили деталі послання Байдена Сенату щодо імпічменту Трампу

30 січня 2021, 21:39
Президент США Джо Байден закликав Сенат не затягувати з питанням імпічменту Трампу.
Байден
Байден розуміє, що судові слухання у справі Трампа у Сенаті завадять запуску його політики - ЗМІ / Reuters

Новий американський глава держави Джо Байден звернувся до "Демократичної" більшості у Сенаті США з проханням у прискореному темпі вирішити питання розгляду імпічменту 45-му президенту Дональду Трампу.

Як повідомляє видання The Hill, Байден вимагає не затягувати процес, щоб з'явилася можливість акцентувати увагу на порядку денному.

"Послання президента Байдена лідерам Демократичної партії у Сенаті щодо майбутнього процесу імпічменту експрезиденту Трампу є чітким: нехай це буде реалізовано коротко, не можна дозволити цьому процесу зірвати порядок денний", - пишуть журналісти.

При цьому наголошується, що Джо Байден відкрито не підтримував процес імпічменту Трампу, хоча і не заважав реалізації процедури. Новий глава американської держави розуміє, що слухання у верхній палаті парламенту у справі Трампа на початку його президентського терміну можуть перешкодити затвердженню призначень до нової адміністрації і пакету допомоги в умовах пандемії COVID-19 у розмірі 1,9$ трлн доларів.читайте також"Штурмовики" Капітолія звинуватили Трампа в зраді і розкрили плани щодо його імпічменту

Імпічмент Трампу

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти