Росіянка накинулася на українку в Швеції і розтерзала український прапор

27 квітня 2022, 08:12оновлено 27 квітня 2022, 11:13
Літня жінка поводилася неадекватно.
Росіянка накинулася на українку в Швеції і розтерзала український прапор
Росіянка розтерзала український прапор у Швеції і накинулася на жінку / скріншот

У Швеції 70-річна росіянка накинулася на українку. Перед цим жінка розірвала український прапор, а на зауваження почала лаятися і ображати дівчину.

Українка Ольга Кайда розповіла, що 25 квітня вона побачила літню жінку, яка порочила український прапор біля російського посольства в Стокгольмі.

Дівчина дістала телефон і почала фотографувати дії жінки. Побачивши це, вона підійшла і почала словесно нападати на українку.

"Тоді я включила камеру і запитала чому вона це робить. Вона відповіла, що я нацистка, повія, У мене негарний вигляд, дешевий одяг і скоро помру. Потім моя батарея сіла. Цікаво, коли вони всі помруть, щоб моя країна нарешті зажила?"–- написала дівчина.

читайте також84% українців вважають, що "прості росіяни" винні в путінському вторгненні в УкраїнуРосіянку вдалося ідентифікувати - тепер нею займаються правоохоронці. До того ж її звільнили з роботи.

Нагадаємо, віллу дочки глави РФ Володимира Путіна у французькому Біарріце прикрасили українськими прапорами. Крім звичайного українського прапора на флагштоку, видно ще щонайменше дев'ять намальованих фарбою. Вони з'явилися на колонах, металевому паркані і навіть на землі перед ним.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти