Путін, ймовірно, не захоплюватиме Київ - керівник Пентагону

8 квітня 2022, 11:27оновлено 8 квітня 2022, 13:02
Чиновник також зазначив, що Пентагон зосереджується на тому, щоб продовжувати озброювати ЗСУ ‒ в той період, коли військові дії переходять в наступну фазу.
Путина
Путін, ймовірно, не захоплюватиме Київ - Керівник Пентагону / Reuters

Керівник Міністерства оборони США Ллойд Остін заявив про те, що російський диктатор Володимир Путін, по всій ймовірності, відмовився від спроби захопити Київ. І тому нібито російська армія передислокувалася в основному на схід і південь України. Цитату глави Пентагону наводить портал Defence News.

"Путін думав, що він дійсно може швидко захопити Україну, дуже швидко захопити столицю; але він помилявся. Я думаю, що Путін, ймовірно, відмовився від своїх зусиль захопити столицю і тепер зосереджений на півдні і сході країни", - сказав Остін.читайте такожМоже скинути бомбу на Київ чи Харків: військовий оцінив ризик того, що Путін почне ядерну війну

Нагадаємо, раніше прессекретар російського диктатора Дмитро Пєсков інтерв'ю Sky News визнав значні втрати російських військ у війні проти України, однак у Кремлі не вважають, що отримання серйозної шкоди стало військовим приниженням Росії.

Відведення військ з Києва та Чернігова він назвав нібито жестом "доброї волі" і висловив готовність Москви продовжувати переговори з Києвом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти