"Україна програє": Трамп зробив очманілу заяву про війну РФ проти України

Трамп зробив очманілу заяву про війну РФ проти України / Колаж: Главред, фото: УНІАН, скріншот із відео

Колишній президент США заявив, що те, що відбувається зараз "не добре для України".

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп виступив із цинічною заявою щодо війни Росії проти України. Одіозний політик заявив, що Україна не переможе у цій війні, а тому треба "пожертвувати" меншим. Про це Трамп сказав в інтервʼю телеканалу NBC.

"Були певні частини, Крим та інші частини країни, які багато людей очікували, що це може статися. Можна було б домовитися. Тож вони могли б укласти угоду, за якою зараз буде менше території, ніж Росія вже захопила. І можна було б укласти угоду, за якою ніхто б не загинув. У них була б угода. У них була б країна Україна", - заявив Трамп.

Колишній президент США додав, що те, що відбувається зараз "не добре для України".

"Зараз ніхто навіть не знає, чи буде Україна повністю захоплена. Я скажу так: щось відбувається, і це не добре для України. Тому що новини більше не повідомляють про війну. Фейкові новини. Вони більше не повідомляють про війну. Ви не знайдете багато репортажів. Це означає, що Україна програє", - видав 45-й американський президент.

Заяви Трампа про війну Росії проти України

У червні колишній президент США Дональд Трамп заявив, що Україні можливо доведеться віддати частину території Росії, щоб зупинити війну.

В інтерв'ю Reuters ексглава Білого дому сказав, що у війні Росії та України потрібен "правильний парламентер". На його думку, щоб зупинити війну, потрібно поступитися частиною території Росії. За його словами, це було б "предметом переговорів", якби він був президентом США.

У відповідь Трампу радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Україна не поступатиметься територією заради завершення війни. Це питання самоповаги і свободи.

У березні Трамп пообіцяв своїм виборцям завершити війну Росії проти України через 24 години після обрання на другий президентський термін.

У квітні Трамп видав дивний прогноз про те, що врешті-решт російському диктатору Володимиру Путіну вдасться захопити Україну.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти