Путін вибухнув порцією марення та назвав Донбас "історичними територіями" Росії

Росія напала на Україну, щоб "припинити війну на Донбасі" - Путін / скріншот YouTube

Кремлівський директор Володимир Путін каже, що Росія напала на Україну, щоб припинити свій же напад на українську державу на Донбасі.

Глава країни-агресора Росії Володимир Путін виступив з новою порцією добірної пропаганди. За його словами, Москва напала на Україну, щоб, мовляв, "захистити російськомовних" і нібито "закінчити війну" в Донецькій і Луганській областях. Донбас він взагалі хамськи назвав, мовляв, російськими "історичними територіями".

Як повідомляють пропагандисти РИА Новости, зі своєю агресивною риторикою Путін виступив у Санкт-Петербурзі.

Він з неприкритим лицемірством сказав, що мета повномасштабної війни Росії проти України – це, мовляв, "припинення війни на Донбасі". Про те, що Росія сама напала на Україну на сході країни, а до цього окупувала Крим, кремлівський диктатор нічого не сказав.

Більш того, він вигадав, що Донбас нібито це "історичні території Росії".

"Все, що ми робимо сьогодні, в тому числі і СВО - це спроба припинити цю війну і захистити наших людей, які на цих територіях [Донбасу] проживають, це наші історичні території", - підкреслив Володимир Путін.

Нагадаємо, в Інституті вивчення війни заявили, що глава Кремля Володимир Путін незабаром може оголосити другу хвилю мобілізації в країні-окупанті Росії.

В українській розвідці також припускали, що наступна хвиля мобілізації в РФ може розпочатися в середині січня.

Міністр оборони Олексій Резніков сказав, що агресор Росія шантажує Україну новим наступом, щоб змусити Київ сісти за стіл перемовин з Москвою.

За словами Резнікова, це відбувається через розуміння Кремлем провалів своїх планів проти України.

Дивіться відео Главред - Гудков заявив про одну з цілей Путіна на війні проти України

Загроза наступу Росії на Україну:

Автор: Андрій Ганчук
Новини заразКонтакти