Путін вибухнув абсурдною заявою про контрнаступ ЗСУ

Путін вигадав провал контрнаступу ЗСУ і сам же його спростував / Колаж: Главред, фото: скріншот YouTube, 1 ОБрСпН імені Івана Богуна

Окупаційні війська агресора РФ на території України знаходяться "в активній обороні", але при цьому нібито покращують свої позиції, стверджує Володимир Путін.

Кремлівський директор Володимир Путін назвав контрнаступ ЗСУ "настільки провальним", що Україна готує нові наступальні операції. При цьому він вигадав успіхи російських окупантів у Харківській та Донецькій областях, де ворог наступає, але суттєво просунутися не може. Путін називає потуги своїх військ "активною обороною і поліпшенням позицій".

"Що стосується контрнаступу, який нібито буксує - він провалився повністю. Ми знаємо, що на окремих ділянках бойових дій, проте, протиборча сторона готує нові активні наступальні операції. Ми бачимо це, знаємо... І ми теж відповідним чином на це реагуємо", - цитує главу РФ Інтерфакс.

Далі Путін почав вигадувати, що російські окупаційні війська "в активній обороні" нібито примудряються просуватися як на Харківському, так і на Донецькому напрямках.

"Те, що відбувається зараз на всьому протязі зіткнення, це називається "активна оборона". І наші війська покращують своє становище практично на всьому цьому просторі. На великому досить просторі... Так, це активна оборона з поліпшенням свого становища на окремих ділянках ", - підкреслив свої фантазії Володимир Путін.

Наступ Росії

Окупантам обламали "зуби" під Куп'янськом і на півдні - російські війська намагалися проводити наступальні операції, але не досягли успіхів. При цьому сили оборони України продовжують поступово просуватися на Мелітопольському напрямку і знищують ворожі сили і засоби.

Війська РФ планують оточення і готує штурм Куп'янська Харківської області, вважає командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський. Противник за два місяці відновив сили і поновив свої операції. Ситуація загострилася.

У окупантів шалені втрати під Авдіївкою, розповів представник ЗСУ Олександр Штупун. Ворожі сили вже декілька днів активно штурмують місто. За кілька діб росіяни втратили понад 3 тисячі своїх військових.

Інші новини:

Новини заразКонтакти