Перед річницею вторгнення Путін виступить з тирадою: Пєсков розповів, про що говоритиме диктатор

Володимир Путін виступить зі зверненням перед готовщиною вторгнення в Україну / Фото ua.depositphotos.com

У Кремлі заявили, що "все наше життя зараз крутиться навколо теми "СВО" та впливає на континент.

Російський диктатор Володимир Путін, який розв'язав криваву війну проти України, 21 лютого виступить перед Федеральними зборами та планує дати оцінку так званій "спеціальній військовій операції" в Україні. Про це заявив речник Кремля Дмитро Пєсков.

Також президент РФ пояснить своєму оточенню, як він бачить міжнародну та геополітичну ситуацію.

"Звичайно, на такому відповідальному і дуже складному етапі нашого розвитку, нашого життя всі очікують послання в надії почути оцінку того, що відбувається, оцінку спецоперації, оцінку міжнародної ситуації та бачення президентом того, як ми з цим справляємося і як ми підемо розвиватися далі»,— сказав Пєсков в ефірі пропагандистського телеканалу «Росія-1».

Пєсков додав, що "все наше життя зараз крутиться навколо теми СВО" і впливає на континент.

Оголошення послання Володимира Путіна відбудеться 21 лютого і пройде в московському Гостинному дворі. У сітці мовлення російських телеканалів воно заплановане з 12:00 до 13:00.

Як повідомляв Главред, президент США Джо Байден 20-22 лютого приїде з візитом до Польщі. Там він виступить із заявою, яка стосуватиметься річниці повномасштабної війни Росії проти України. У цій заяві американський лідер планує, зокрема, "відправити сигнал" російському диктатору Володимиру Путіну.

Нагадаємо, радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що російські окупанти планують запустити три хвилі ракет по Україні у річницю повномасштабного вторгнення 24 лютого. Зараз вони накопичують необхідну кількість ракет для цього. При цьому загарбники останнім часом використовують повітряні кулі з відбивачами, щоб створити навантаження на українську протиповітряну оборону.

Інші новини:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти