"Путін вже давно невиліковно хворий": в ГУР повідомили про важкий стан здоров'я російського диктатора

У розвідці розповіли про важкий стан здоров'я Путіна / kremlin.ru

Речник української розвідки підкреслив, що Путін вже давно невиліковно хворий, як і все російське суспільство.

Речник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов прокоментував чутки про смертельні хвороби російського диктатора Володимира Путіна. Він підтвердив, що глава Кремля важкохворий. Про це Юсов розповів в ефірі телемарафону.

Як зазначив речник ГУР, Путін вже давно невиліковно хворий, як і все російське суспільство. Зокрема, якщо говорити про психоемоційний стан, то на цю тему вже є дуже багато досліджень, як і закритих, так і цілком відкритих.

"Якщо говорити про фізичний стан, так, є інформація про важкі хвороби, зокрема й онкологію, яка безумовно впливає на його працездатність, на інтенсивність його роботи. Звідти і довгі паузи, коли він зникає, і якась неоковирна поведінка в публічних місцях. Власне, звідси й історія про двійників", - сказав Юсов.

За його словами, аби підтримувати якусь видимість роботи і того, що Путін ще на щось спроможний росіяни, імовірно, використовують якихось "біороботів", які і виконують цю функцію.

Що відомо про хвороби Путіна

Раніше начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що російський диктатор Володимир Путін хворий на рак і незабаром може померти. Керівник української розвідки вважає, що російський диктатор помре уже після перемоги України, бо війна має припинитися до його смерті.

Як зазначив російський політолог і оглядач Валерій Соловей, стан глави Кремля з кожним днем погіршується. За його словами, у російського диктатора діагностовано рак підшлункової залози та рак простати. Путіна регулярно обколюють усілякими важкими стероїдами та інноваційними знеболювальними ін'єкціями, щоб зупинити поширення раку. Окрім того, у російського диктатора діагностовано хворобу Паркінсона.

Окрім того, кандидат психологічних наук Олена Рихальська вважає, що у президента Росії Володимира Путіна спостерігаються симптоми шизофренії. Психотерапевт вважає, що від глави Кремля позбудеться його ж оточення.

Більше новин про хвороби Путіна:

Автор: Аліна Дембіцька
Новини заразКонтакти