На БАМі прогриміли потужні вибухи: диверсанти підірвали два состави з паливом

На БАМі прогриміли потужні вибухи / Колаж: Главред, Фото: скріншот

У РФ заявили, що диверсія стала причиною вибухів у поїздах у Бурятії.

Стали відомі подробиці вибухів на залізниці на Байкало-Амурській магістралі в Бурятії.

30 листопада невідомі підірвали вантажний состав на перегоні "Ітикіт-Окусікан", що складається з 50 вагонів (41 цистерна з дизельним паливом і 3 цистерни з авіаційним паливом), повідомляє Telegram-канал Baza.

За словами локомотивної бригади, під час проходження тунелю знялася напруга, поїзд загальмував. "Поки члени бригади з'ясовували в чому справа, в тунелі почалося сильне задимлення — бригада закріпила состав і покинула тунель», - наголошується в повідомленні.

Результати вибухів на залізниці в Бурятії:

Пізніше в цьому ж районі був підірваний ще один состав:

Слідчі РФ заявили, що диверсія стала причиною вибухів у потягах у Бурятії. Порушено кримінальну справу за статтею «теракт».

Дивіться відео - на БАМі прогриміли потужні вибухи:

/ Скріншот

Раніше повідомлялося про те, що СБУ підірвала стратегічну залізницю в Росії. ФСБ Росії і залізничники безуспішно намагаються ліквідувати наслідки успішної операції України в Сєверомуйському тунелі, пишуть журналісти.

Нагадаємо, раніше у ГУР розкрили деталі вибуху у Волгограді, який стався в ніч на 16 листопада. За словами речника військової розвідки України Андрія Юсова, окупанти залишилися без арсеналу зброї, який там зберігався.

Більше новин:

Новини заразКонтакти