Американські аналітики пояснили, чому Путін став частіше з'являтися на публіці

Американські аналітики пояснили, чому Путін став частіше з'являтися на публіці / колаж фото https://ua.depositphotos.com/

Російський диктатор Путін став все частіше виступати із заявами про війну. За день він відвідав кілька заходів.

Російський диктатор Володимир Путін останнім часом регулярно з'являється на публіці, оскільки вкрай сильно турбуватися про свою популярність і імідж в Росії. Такий прогноз озвучили аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW).

Як відзначають вони, Путін останнім часом став частіше з'являтися на публіці і все частіше став робити розпливчасті заяви про вторгнення Росії в Україну. Особливо контрастно це виглядає в порівнянні з його фактичною відсутністю в суспільному житті країни-агресора протягом перших десяти місяців україно-російської війни.

23 грудня Путін відвідав конструкторське бюро приладобудування в Тульській області (військове підприємство). І, як повідомляється, в той же день диктатор планував відвідати машинобудівний завод "Уралвагонзавод" в місті Нижній Тагіл, але в останній момент скасував візит.

Подібні появи, кажуть аналітики, явно є частиною зусиль Кремля представити Путіна як лідера воєнного часу і відновити його домінуюче становище у внутрішньому інформаційному просторі − оскільки Росія вступає у другий рік війни.

"Путін постійно покладався на особисті виступи протягом усього свого правління, що допомогло йому створити образ всевидючого і всюдисущого правителя", − підсумували аналітики.

Путін хворий

Раніше повідомлялося про те, що рухи президента РФ Володимира Путіна і положення частин його тіла свідчать про захворювання, які ретельно приховуються.

При цьому його ноги буквально ходять ходором, а руки Путін намагається зафіксувати.

Зазначається, що за даними журналістів, у президента Росії Володимира Путіна не рухається права рука.

Експерт говорять про те, що дочка президента РФ Катерина Тихонова розглядається як ймовірний наступник Володимира Путіна. І в Росії в принципі розглядають варіант станової, династичної зміни еліт.

Інші новини:

Новини заразКонтакти