Крайні заходи: у Парижі закрили відомий музей через страшний вірус

1 березня 2020, 18:24
У Парижі закрили Лувр ічерез страшний китайський вірус пневмонії нового типу.
Коронавірус, вчені
У Франції закрили Лувр через загрозу епідемії китайського вірусу / Reuters

У столиці Франції Парижі тимчасово закрили Лувр.

Як пише прес-служба всесвітньовідомого музею у неділю, 1 березня, дирекція Лувру прийняла рішення про перенесення відкриття, а також проводить наради з фахівцями через відкриту загрозу епідемії коронавірусу в країні.

"Інформаційна нарада про стан здоров'я, пов'язану із заходами профілактики коронавірусу у відповідності з інструкціями міністрів, спрямованими компетентними органами, переносить відкриття Лувру. Музей не може відкритися на даний момент", - сказано в повідомленні.

відео дня

Раніше Главред писав про те, що відомий кардіохірург, директор Центру серця Борис Тодуров повідомив, що кожен українець може приймати заходи для того, щоб уберегти себе від страшного коронавірусу з Китаю. У першу чергу, за словами лікаря, слід уникати місць масового скупчення людей.

"Це інфекція, яка передається крапельним шляхом, як і звичайний грип, вірус. Носіння маски, миття рук, неперебування в місцях масового скупчення людей. Я думаю, у такі періоди, коли йде грип, і, напевно, прийде до нас і коронавірус, потрібно уникнути відвідин великих концертних залів, метро виключити, там теж багато людей, якісь масові скупчення – звичайно, це ті місця, де можна заразитися", -заявив Тодуров.

Також нагадаємо, станом на 1 березня, випадки зараження коронавірусом Сovid-19 зафіксували ще у трьох країнах - Литві, Нідерландах та Нігерії. Про це повідомили МОЗ цих країн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти