Плата за зраду: послу Білорусі в Україні ткнули в ніс "30 срібняків"

19 березня 2022, 11:54
Рашисти здійснюють відкриту криваву агресію проти України з території Білорусі, нагадав глава ДПСУ.
Плата за зраду: послу Білорусі в Україні ткнули в ніс '30 срібняків'
/ Скріншот

Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко через білоруського посла Ігоря Сокола передав голові Державного прикордонного комітету Білорусі Анатолію Лаппо "30 срібняків" за зраду.

Підполковник ДПСУ звернувся до посла Білорусі в Україні Ігоря Сокола і вручив йому мішечок з монетами - "30 срібниками", написав Дейнеко в Facebook.

Посол відвернувся і з незадоволеним виглядом втік з приміщення українського прикордонного пункту.

відео дня

"Рашисти здійснюють відкриту криваву агресію проти України з території Білорусі. Як відомо, тридцять срібняків - плата за зраду. За удар в спину Україні мав можливість передати їх керівнику Державного прикордонного комітету Республіки Білорусь генерал-лейтенанту Лаппо А, П", - підкреслив Дейнеко.

Як повідомили в Мережі, білоруського посла помітили на кордоні України з Молдовою, куди він втік від російських бомбардувань.

Тридцять срібняків: плата за зраду, яку, згідно з Новим Заповітом, отримав Юда Іскаріот, погодившись видати Ісуса Христа первосвященикам. Згадуються в Євангелії від Матвія, Євангелії від Марка і Євангелії від Луки.

Нагадаємо, раніше про необхідність "рейкової війни" говорив і радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович, який звертався до Білорусі.

За його словами, найважливішими напрямками, на які слід звертати увагу, є Крим — Мелітополь, Крим — Херсон, Валуйки — Куп'янськ, Гомель — Київ (загальний напрямок).

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти