Склади з КАБами, стоянки літаків СУ-35 і СУ-34: дрони СБУ атакували аеродром РФ

Дрони СБУ вразили військовий аеродром у Воронезькій області РФ / Колаж: Главред, фото gettyimages, скрін

Успіх операції полягає в тому, що саме з цього аеродрому ворог активно бомбить КАБами українські території.

В ніч на 3 жовтня українці завдали уражень військовому аеродрому "Борісоглєбськ" у Воронезькій області РФ. По ньому вдарили безпілотники Сил оборони.

Як розповіли співрозмовники "Української правди" , а також Суспільного в СБУ, вночі дрони СБУ, а також ССО та інших Сил оборони атакували склади з КАБами, стоянки літаків СУ-35 і СУ-34, а також місця зберігання авіаційного пального.

Дрони СБУ відпрацювали по військовому аеродрому «Борисоглібськ» / ФОТО: тг-канал Инсайдер

Успіх операції також полягає в тому, що саме з цього аеродрому ворог активно бомбить КАБами українські території.

"Вночі росіяни писали в соцмережах про роботу ППО, прольоти великої кількості безпілотників та потужні вибухи й пожежу в районі місцевого аеродрому. Супутниковий моніторинг зафіксував чотири осередки пожеж на території "Борисоглебска"", — йдеться у повідомленні.

КАБи РФ / Інфографіка: Главред

Як розповіли джерела, СБУ прикладають максимально зусиль, аби зменшити спроможність противника тероризувати мирні українські міста винищувачами з КАБами.

"Демілітаризація російських військових аеродромів триватиме, бо ворог не повинен почуватися спокійно навіть на своїй території", — додав поінформований співрозмовник в СБУ.

Що за відомство СБУ?

Служба безпеки України (СБУ; укр. Служба безпеки України, СБУ) - правоохоронний орган спеціального призначення, що забезпечує державну безпеку України. Підпорядкована Президенту України, повідомляє "Вікіпедія".

Інші успішні операції України

Нещодавно ЗСУ вдарили по складу із іранськими ракетами. За даними Генштабу ЗСУ, перед ударом по складу, на об'єкт прибув важливий ешелон.

Окрім цього, ЗСУ вибили сотні цілей на території РФ. Наші захисники знищили російську техніку на понад $15 млрд завдяки бойовій системі Міноборони DELTA.

Також ЗМІ розповіли про спецоперації ГУР. Головне управління розвідки Міноборони проводить на території країни-агресора РФ результативні операції, зокрема, із залученням російських військових.

Інші новини про війну:

Новини заразКонтакти