РФ знищує все, чого досягла та повертається в лихі 90-ті - Зеленський

Володимир Зеленський / Reuters

Для Росії війна проти України закінчиться болючим падінням, впевнений президент України.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що атакуючи Україну Росія знищить все, чого досягло російське суспільство за останні 25 років.

Як підкреслив він в ході свого відеозвернення, в результаті розв'язаної проти України війни Росія повертається в "лихі 90-ті".

"Окупанти не припиняють спалювати все національне багатство у війні проти України. І я впевнений, що атакую нас, вони знищать все, чого російське суспільство досягло за минулі 25 років і повернуться туди, звідки почали колись підніматися. Як кажуть, в "лихі 90-ті". Тільки вже без свободи. Без креативного бажання людей працювати заради розвитку своєї держави. Такою буде для Россії ціна війни проти України", - заявив Зеленський.

За його словами, несправедлива і агресивна війна завжди має високу ціну.

"Для Росії це буде болючим падінням, і вони це відчують. Навіть незважаючи на опіум для народу від телевізійних пропагандистів. Несправедлива і агресивна війна завжди має високу ціну. Але, щоб з ними не сталося, це не може нас втішити і воскресити наших загиблих людей, не відновить наші міста, не залікує душевних ран, які залишаться з нами назавжди", - додав президент України.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський розповів про нову тактику у війні проти російських окупантів.

Президент звернув увагу на те, що не може розкривати деталі підтримки України західними країнами.

Зеленський пояснив, що окупанти думали, що йдуть в Україну, яку бачили колись раніше, в 14-15 роках, проте з цього часу в Україні багато що змінилося.

Читайте ще:

Новини заразКонтакти