"Заманити росіян і розбомбити": Мережу розчулив план "цукеркової спецоперації" маленької Українки

29 травня 2022, 18:07
Маленька українка запропонувала несподіваний план, як вигнати окупантів РФ з України.
'Заманити росіян і розбомбити': Мережу розчулив план 'цукеркової спецоперації' маленької Українки
Українська дівчинка розповіла, як вигнати окупантів РФ / Скріншот

У Мережі опублікували відео, на якому маленька дівчинка запропонувала свій нехитрий спосіб, як позбутися від російських окупантів.

На відео, опублікованому Користувачем Little_girl7777_, маленька українка розмірковує про те, як вигнати загарбників з української землі.

Вона впевнена в тому, що ра**исти не відмовляться від дармовщинки. Тому пропонує розсипати цукерки прямо до Росії. Малятко пояснила, що окупанти не зможуть встояти від спокуси "піти цукерки збирати і жерти".

відео дня

Військова хитрість ЗСУ повинна полягати в тому, що в цей час по загарбникам в цей час може бути завдано потужного удару, весело каже дівчинка: "Ми їх як порозбомблюємо!".

А після успішної "цукеркової спецоперації" двері в Росію потрібно буде обов'язково заклеїти скотчем, додала маленька українка.

Як повідомляв Главред, у Сумській області 6-річний хлопчик віддав українським військовим свій квадрокоптер, який йому подарували на день народження. Дитина вирішила віддати свій подарунок, як тільки почув, що дрони потрібні ЗСУ.

У Борисполі Київської області 11-річний хлопчик сам вночі прийшов записуватися в місцевий загін тероборони. Бійці тероборони напоїли хлопчика, нагодували і вручили йому подарунки. А схвильовану маму, яка шукала дитину, попросили не лаяти героя.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти