"Заб’ю собі уламок в ногу молотком": орки шукають нові методи, як чкурнути з фронту з компенсацією

30 квітня 2022, 15:47
Російські окупанти ламають собі голову, як втекти з України додому і ще й отримати виплати від РФ у сумі 3 мільйони рублів.
'Заб’ю собі уламок в ногу молотком': орки шукають нові методи, як чкурнути з фронту з компенсацією
Ои шукають нові методи, як чкурнути з фронту з компенсацією/ Reuters

Російські загарбники готові йти на крайнощі і самим себе калічити, аби лише пошвидше втекти з України. При цьому вони ще й розраховують за свої неіснуючі "подвиги" на фронті отримати виплату від РФ у 3 мільйони рублів.

Нову цікаву розмову окупанта зі своєї дівчиною перехопила Служба безпеки України. Орк цілком серйозно роздумує про те, як самому себе поранити, щоб не воювати проти ЗСУ.

"Та я думаю вдарити [неценз.] об якийсь кут собі руку і поїхати. Сказати, що мені уламком перебило її. І додому з трьома лямами... Або забити [неценз.] собі самому в ногу уламок, молотком забити", – каже окупант своїй дівчині, роздумуючи, як же краще себе покалічити.

При цьому дівчина пропонує, щоб він просто вистрілив собі в ногу, але загарбник відповідає, що тоді це буде самостріл і це "не пройде".

Нагадаємо, російські окупанти продовжують зазнавати великих втрат живої сили у війні проти України. При цьому вони навіть не витрачають час на те, щоб ідентифікувати загиблих. Як розповів у телефонній розмові своєму товаришу один із російських загарбників, ра**исти просто скидають тіла загиблих солдат РФ на купи в ангари.

Раніше британська розвідка повідомляла, що Росія змінює тактику і намагається усунути те, що стримує її прогрес у наступі на Україну. Знесилені російські підрозділи, які безуспішно намагалися здійснювати наступ на північному сході України, були змушені об’єднати та передислокувати.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти