У залі Київради депутати влаштували бійку: ЗМІ дізналися причину

16 листопада 2021, 11:57
Один з опонентів намагався вдарити свого візаві, але не втримався на ногах і впав на підлогу.
трубіцин
Владислав Трубіцин / Facebook / vladyslav.trubitsyn

В залі Київської міської ради сталася бійка, ймовірними учасниками якої були депутати Київради.

Депутат від фракції Слуга народу Владислав Трубіцин спробував влаштувати бійку, повідомляє Telegram-канал Прислуга і публікує відповідне відео.

Зазначається, що Трубіцин намагався вдарити свого колегу з фракції Єдність Ярослава Федоренка.

"Нам на пошту PriSluga@protonmail.com кинули відео, де п'яний в мотлох депутат від Слуг Владик Трубіцин в колонній залі КМДА спочатку обіймається з головою фракції "слуг" Євгенією Кулебою, потім приревнував її до депутата від Єдності Ярика Федоренка і спробував вдарити останнього. Але градус алкоголю зробив своє, і все, що вийшло у п'яного Трубіцина, це збити з ніг колегу по фракції Женю Кулебу (між іншим дружина керівника МЗС)", – йдеться в підписі до відео.

На опублікованому відео зображені люди, що стоять біля столика. Вони випивають вміст келихів. Потім один з них спробував вдарити візаві але промахнувся, очевидно він був у стані сп'яніння. Після цього нападник впав і "опрокинув" даму, що стояла поруч.

Раніше повідомлялося про те, що депутат Київської міської ради від фракції Голос Костянтин Богатов побив ведучого і стендапера Влада Капіцу.

Як повідомляє в Facebook сам комік, депутату нібито не сподобався формат виступу коміків, на якому він перебував в якості глядача, після чого Богатов почав з'ясовувати стосунки і пустився в бійку.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти