Депутат Київради побив ведучого: у партії Голос різко відреагували на скандал

15 лютого 2021, 23:26оновлено 15 лютого 2021, 23:57
Депутат від фракції Голос у Київраді Костянтин Богатов побив одного з ведучих шоу Телебачення Торонто.
Депутат Київради побив ведучого: у партії Голос різко відреагували на скандал
Костянтин Богатов влаштував скандал і бійку / 24 канал

Депутат Київської міської ради від фракції Голос Костянтин Богатов побив ведучого і стендапера Влада Капіцу.

Як повідомляє в Facebook сам комік, депутату нібито не сподобався формат виступу коміків, на якому він перебував в якості глядача, після чого Богатов почав з'ясовувати стосунки і пустився в бійку.

"Це короткий пост про мою бійку з депутатом Київради. Зі мною все ок. Синяк, трохи здерта від дверей шкіра на руці, і зламані окуляри, які я привів в напівюзабельний стан", - написав стендапер.

За словами артиста, це був виступ його стендап-туру 14 лютого в Арт-центрі Братислава, де він раніше вже організовував два рази стендап і один раз живий подкаст.

"Цього разу до мене підійшла пані адмін Олена І сказала "сьогодні на вашому виступі буде шановна людина, депутат, Костянтин Богатов", - розповідає Капіца.

За його словами, стендап почався нормально, і аудиторія була задоволена, проте через пару хвилин почався скандал: "Тут бачу, що чоловіка, який візуально виділяється за віком, починає щось турбувати, він рухається туди-сюди і в якийсь момент встає і починає бурмотіти" Припинити! Що тут? Як таке може бути? Які матюки? Ану де світло?". А я стою спершись на щиток, який контролює світло в залі".

читайте також"Не базар": у Миколаєві депутати ОПЗЖ посварилися в мерії

Богатов піднявся і зірвав виступ. Після тривалої перепалки він напав на артиста. Все закінчилося тим, що хтось викликав поліцію.

За його словами, глядачі вивели Богатова із залу, а коли той через деякий час знову спробував в нього зайти, "співробітник поліції з енциклопедичним "не провокуйте" вивів його самостійно".

Депутат наступного дня вибачився зазначивши, що застосовувати силу було недоцільно, але і мат – це неправильно.

"Загалом, ця ситуація не варта нічого, крім факту, що мені прописав в обличчя "шановний" депутат тире оберіг національної культури. А в стендапах я матюкався і буду", - підсумував комік.

У партії Голос вже заявили, що вважають неприпустимою поведінку Богатова.

читайте також"Щоб вкрасти – давайте щось здобудемо": депутат влаштував лікнеп на сесії Одеської міськради

"Вважаємо інцидент, який стався в Арт-центрі Братислава ввечері 14 лютого ганебним. Ми засуджуємо висловлювання і дії депутата Богатова. Щиро приносимо вибачення особисто стендаперу Владу Капіце. І тим, хто став свідком неприпустимих висловлювань і дій під час концерту", - йдеться в заяві, опублікованій на сторінці міського осередку Голосу в Facebook.

Також в політсилі підкреслили, що поведінка Богатова несумісна з цінностями Голосу і "на найближчих зборах фракції Голосу в Київраді і зборах Київської міської територіальної організації партії поведінка пана Богатова отримає належну оцінку, про що партія повідомить окремо".

Депутат Київради побив ведучого: у партії Голос різко відреагували на скандал

Сам Богатов написав під одним з повідомлень про інцидент, що вибачився перед Капіцею "і запропонував йому принести свої вибачення особисто".

Депутат Київради побив ведучого: у партії Голос різко відреагували на скандал

Як раніше повідомляв Главред:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти