У Маріуполі загадково померли 26 окупантів, 15 в реанімації: пропагандисти РФ в паніці

16 жовтня 2023, 14:55
В окупованому місті майже три десятки загарбників померли, ймовірно, через отруєння.
Российские военные
У Маріуполі загадково померли 26 окупантів, 15 в реанімації/ колаж: Главред, фото: Facebook, "Радіо Свобода"

У тимчасово окупованому Маріуполі на Донеччині за тиждень за загадкових обставин померли 26 російських окупантів, ще 15 загарбників потрапили до реанімації. Ймовірна причина таких втрат російської окупаційної армії – отруєння.

У кремлівських пропагандистів через такі події почалася паніка, вони почали скаржитися, що підозрюють "диверсантів". Про це повідомив радник голови Маріупольської міської ради Петро Андрющенко.

"Плюс 26 окупантів в морг ,та 15 в реанімації через отруєння їжею. Знову. Дивно, хто б це міг бути, навіть не маю уяви. Нарешті маємо чергове підтвердження "з того боку", – зазначається у повідомленні.

відео дня

Андрющенко звернув увагу, що загалом за літо і два місяці осені цього року Маріупольський спротив різними способами ліквідував понад 40 російських окупантів.

"Безумовно хороші новини. Пишаюсь нашими маріупольцями. Вони дійсно роблять дива в окупації. Окремий героїчний епос Маріуполя. Незламного та Нескореного", – додав радник голови Маріупольської міськради.

Мариуполь
У Маріуполі загадково померли 26 окупантів/ Telegram Андрющенко
Мариуполь
У Маріуполі загадково померли 26 окупантів/ Telegram Андрющенко

Раніше повідомлялося, що Росія вперше за півроку перекинула до Маріуполя нові резерви. Партизани фіксують розгортання російськими військами додаткових систем зв'язку.

Також повідомлялося, що війська РФ возять "зуби дракона" і готуються до оборони Маріуполя. Окупанти країни-агресорки Російської Федерації похапцем будують нові "оборонні" споруди у захопленому Маріуполі, розповіли партизани руху Атеш.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти