Трупи медуз і пляж у водоростях: туристи показали катастрофічну ситуацію на українському курорті

19 серпня 2021, 20:43
Після шторму на берег викинуло морську живність і рослинність.
Трупи медуз і пляж у водоростях: туристи показали катастрофічну ситуацію на українському курорті
Водорості покрили пляж / соцмережі

Туристи в соцмережах продовжують скаржитися на зіпсований відпочинок. Так, в курортному селі Щасливцеве на Арабатській стрілці після шторму пляж вкрило водоростями і медузами.

"Після вчорашнього шторму весь пляж усипаний водоростями. Також з'явилися трупи медуз. А море в якихось маленьких червоних водоростях. Незрозуміло, що це таке", - говорить автор відео.

Подібна ситуація і в Кирилівці. Відпочиваючі поскаржилися, що неможливо зайти в море через величезну кількість медуз. З цієї ж причини з'явився неприємний запах.

На опублікованому відео можна помітити, що живність "атакувала" все узбережжя. За словами туристів, погода в Кирилівці чудова, проте комфортно поплавати в морі не вдасться.

"Приїхали на море. Прекрасна погода, але жахливе море ... смердить просто жахливо!", - зазначила туристка, повідомляє РІА-Мелітополь.

Як раніше повідомляв Главред, в курортному Бердянську Запорізької області, який приваблює туристів теплим Азовським морем, відпочиваючі скаржаться на незручності при купанні на пляжах.Туристами не дають спокою морські блохи.

А в Києві в Русанівській затоці Дніпра вода придбала дивний вигляд і колір. Відповідні кадри публікують очевидці в соцмережах.

Крім того, ще на одному курорті в Бердянську Запорізької області замість медуз до узбережжя затоки прибило тонни морських водоростей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти