Намагався об’їхати припарковане авто: в смертельну ДТП на Одещині потрапили три вантажівки

23 грудня 2021, 08:25
Водії двох автомобілів загинули на місці.
Намагався об’їхати припарковане авто: в смертельну ДТП на Одещині потрапили три вантажівки
На Одещині на зустрічній смузі зіткнулися три вантажівки – двоє водіїв загинули / Фото Нацполіція, колаж Главред

На Одещині поблизу селища Доброслав сталося смертельне ДТП за участі трьох вантажівок. Водій однієї із них намагався об’їхати припарковане на узбіччі легкове авто і для цього виїхав на зустрічну смугу.

У поліції Одещини повідомляють, що в той час по зустрічній рухалася інша вантажівка МAN. Внаслідок лобового зіткнення обидва водії, яким було по 62 і 55 років, від отриманих травм загинули на місці. ДТП сталося ввечері 22 грудня.

При цьому позаду першої вантажівки рухалося ще одне вантажне авто DAF. Водій транспортного засобу не зміг уникнути зіткнення і також в’їхав в автомобіль. Внаслідок цього водій не постраждав.

"Наразі на місці працює слідчо-оперативна група територіального відділу поліції та слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України", – зазначили у поліції.

Також правоохоронці звертають увагу водіїв, що зараз через аварію ускладнений рух на ділянці автошляху Одеса-Вознесенськ поблизу селища Доброслав.

Нагадаємо, неподалік Одеси у селищі Великодолинському сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула жінка. 15 грудня о п’ятій годині ранку водій збив жінку на пішохідному переході і ще 20 метрів провіз її тіло на капоті.

Також раніше на Луганщині у ДТП потрапив пасажирський мікроавтобус. Автобус занесло на дорозі через ожеледь, він злетів у кювет і перевернувся. Внаслідок аварії загинув один пасажир, ще шестеро отримали тілесні ушкодження.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти