Допомогли ЗСУ: окупанти атакували ракетами з літака Су-25 свої ж позиції на Донбасі

8 листопада 2022, 16:50оновлено 8 листопада 2022, 20:11
Найзапекліші бої зараз тривають у районах Бахмута, Авдіївки та Вугледара на Донеччині.
Российские военные, российский самолет
Окупанти атакували ракетами з літака Су-25 свої ж позиції на Донбасі/ Міноборони РФ, УНІАН

Російські загарбники упродовж цієї доби 12 разів застосовували авіацію на Донецькому напрямку. Проте одного разу вони обстріляли ракетами з літака Су-25 свої ж позиції.

Про це розповів речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі телемарафону у вівторок, 8 листопада. Він зазначає, що окупанти зараз зазнають найбільших втрат у районі Бахмута, Авдіївки та Вугледара на Донеччині.

Саме у районі цих міст тривають найзапекліші бої.

Череватий зазначив, що російські загарбники використовують усі види зброї, яка у них є. У першу чергу вони застосовують артилерію, реактивні системи залпового вогню (РСЗВ) та авіацію.

"Зокрема, на Донецькому напрямку за цю добу було застосовано 12 разів авіацію. Щоправда, одного разу вони застосували Су-25 – випустили по своїм позиціями ракети", – зазначає речник Східного угруповання військ ЗСУ.

Раніше повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський зареєстрував у Верховній Раді законопроекти Про затвердження його указів про продовження терміну дії воєнного стану в Україні та про продовження терміну проведення загальної мобілізації.

Нагадаємо, у Лаврова згадали "добру волю" і канючать переговори з Україною. Питання ймовірності відновлення переговорів між Україною і РФ прокоментували в МЗС Росії. РФ не ставить умов для відновлення переговорів з Україною, необхідна тільки добра воля Києва, заявив заступник голови МЗС РФ Андрій Руденко.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти