ЗСУ успішно відбивають атаки РФ, окупанти частково просунулися поблизу Авдіївки – Генштаб

31 липня 2022, 19:30оновлено 31 липня 2022, 20:12
Під час обстрілів українських населених пунктів окупанти задіяли авіацію.
российские военные, ВСУ, Авдеевка
Російські окупанти просунулись біля Авдіївки / Колаж фото facebook.com/zhebrivskyi, Армия Іnform, npr.org

Російські окупанти обстріляли українські території поблизу Авдіївки з усієї зброї, яка в них була. Армія РФ навіть задіяла авіацію. Українські захисники завдають ворогу удару у відповідь, однак окупантам вдалося просунутись вперед. Про це повідомили у Генштабі ЗСУ.

Окупанти обстрілювали позиції поблизу Невельського, Уманського, Нью-Йорка, Красногорівки, Авдіївки, Пісків та Новобахмутівки. Армія РФ цинічно вдарила авіацією по Авдіївці, Новоселівці та Юр'ївці.

"Окупанти намагалися просунутися в районах Камʼянки та Пісків. Тут штурм провалився. В районі Авдіївки окремі підрозділи ворога мають частковий успіх", - йдеться у повідомленні.

читайте такожЗСУ розгромили "елітну" бригаду РФ: 300 морпіхів знищені, сотні відмовилися воювати

Нагадаємо, голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай заявив, що російські окупанти намагаються створити додатковий тиск на бійців ЗСУ, які тримають оборону на Донбасі, і для цього б’ють з авіації по населених пунктах Луганської області. Ворожі авіаудари за минулу добу, 30 липня, були зафіксовані біля семи міст і сіл регіону.

Раніше ексватажок терористів "ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) поскаржився на невдалу стратегію російських окупантів і розповів, на який напрямок РФ вирішила кинути всі сили. За його словами, наступ російської окупаційної армії відбувається по всьому Донецькому фронту - від Авдіївки до Мар'їнки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти