Звинувачена у знущаннях вихователька дитсадка розповіла про погрози скотчем

20 лютого 2021, 02:01
Жінка зізналася, що взяла в руки скотч і погрожувала дітям.
дитсадок
Виховательку в дитсадку звинуватили у знущаннях / УНІАН

Вихователька дитячого садка в Луцьку, яку звинуватили в тому, що вона заклеювала скотчем роти дітей, заперечує батьківські закиди.

За її словами, він дітей тільки лаяла і руками не чіпала. У той же час директор дитсадка її заяву на звільнення вже підписала, хоча і не вірить, що колишня підлегла могла бути такою жорстокою, адже працювала 30 років і мала бездоганну репутацію, пише Сьогодні.

"Взяла в руки скотч і просила, не шуміть, не кричіть. Один раз, другий раз сказала. Вони не чують нічого, діти тобто діти, я їх люблю так само, як свою професію. Але якщо необхідно піти – значить, я піду", – пояснила колишня вихователька.

У свою чергу розповіла мама постраждалого чотирирічного Данилка розповіла про те, що синові заклеювали рот скотчем, дізналася випадково, від батьків іншого хлопчика. За словами дітей, знущалися над ним вихователька і няня.

"Він мені все показав, розповів, що так навколо голови все це клеїли. Що він плакав, що його поставили в кут і діти сміялися над ним", - розповідає мати.

Відомості зареєструвала прокуратура. Йдеться про неналежне виконання обов'язків, якщо це завдало шкоди дитині. Зараз поліція розслідує даний інцидент.

читайте такожЗ'явилася реакція дитячого омбудсмена на побиття стоматологом дітей у Рівному

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • У місті Рівне розгорівся скандал після того, як у мережі опублікували відео за участю стоматолога, який бив дітей прямо в кабінеті.
  • На першому ролику, що з'явився на YouTube, відображено, як стоматолог застосовує насильство в кабінеті.
  • Лікар загрожує маленькій пацієнтці стоматологічним приладом, а потім пробує її душити.
  • На другому відео стоматолога разом з помічницею силою вдалося посадити хлопчика в крісло, але лікування зубів супроводжувалося його побиттям.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти