Награбував, але не довіз: ЗСУ показали, що було в кишенях ліквідованого окупанта-мародера

31 березня 2022, 12:14
Мабуть, російський найманець дуже порадів своєму "досягненню" - але куля українського бійця наздогнала його (як невідворотну відплату).
1212
ЗСУ показали крадені речі на трупі окупанта-мародера / колаж Генштабу ЗСУ

У кишенях одного зі знищених ЗСУ російських окупантів українські бійці виявили масу награбованих грошей (у тому числі і в іноземній валюті), і ювелірні прикраси. Про це повідомили представники Генштабу ЗСУ.

За словами українських офіцерів, цей епізод, як і багато інших, показав справжнє обличчя кожного росіянина - які приїхали в Україну виключно вбивати і грабувати. Плюс, після західних санкцій, в країні-агресорі труднощі з іноземними валютами після санкцій.

Тому, мабуть, російський найманець дуже порадів своєму "досягненню". Адже йому вдалося награбувати приблизно двісті доларів США і двадцять фунтів стерлінгів. Плюс дрібні ювелірні прикраси-кільця і ланцюжки.

відео дня

читайте також"У росіян почалася паніка-такого вони не очікували": у МВС пояснили, чому орки залишають Чорнобиль

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в місті Буча на Київщині колишній мисливець щоночі влаштовує полювання на російських окупантів.

Про це розповіла у Facebook колишня снайперша Нацгвардії, ветеран АТО Галина Сернівка.

За її інформацією, "привид Бучі" вночі наводить жах серед окупантів, які тероризують місто вдень і ті вже один одному розповідають про переслідування мисливцем-примарою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти