Мама 8-річної моделі, яка потрапила в скандал, пригрозила дитячому омбудсмену

20 березня 2021, 16:59
У Мілани Маханець почалися проблеми в школі після скандалу, що спалахнув, повідомила її мати.
Міла Маханець
Міла Маханець і Павло Пай / Фото Instagram м. Маханець

Мама 8-річної моделі Мілани Маханець Дарина негативно оцінила реакцію дитячого омбудсмена Миколи Кулеби на скандал, що спалахнув навколо відносин її дочки з 13-річним блогером Павлом Паєм.

В інтерв'ю Українським Новинам вона підкреслила, що після скандалу намагалася в соцмережах вийти на Уповноваженого з прав дитини Кулебу, але він не відповів.

"Я намагалася вийти на нього через "сторіс", але, на жаль, він не відповів. Якби він заявив мені при зустрічі те, про що заявив (через пости в Facebook), то я б йому відповіла так, що йому і сказати було б нічого", - заявила Дарина Маханець.

У той же час вона зізналася, що у її дочки почалися проблеми в школі, незважаючи на те, що вони просто друзі з 13-річним блогером.

"Проблеми є. Одна дитина вчиться в онлайн, інший весь час ходив до школи. Проблеми з'явилися не тільки у наших дітей, а у дітей всіх наших знайомих, родичів і друзів. Дістали вже всіх дітей з-під землі. Знайомі пишуть з проханнями прибрати позначки (дітей на фото), переслідують інших дітей наших знайомих в школах і так далі. Дуже глобально і сильно. Одна людина може спокійно собі сидіти, піаритися і кидати порожні фрази на вітер заради того, щоб підняти собі рейтинг", - додала Дарина Маханець.

читайте такожМати 8-річної моделі розповіла про "роман" дівчинки з 13-річним блогером

Скандал навколо "роману" Мілани Маханець і Павла Пая:

  • 8-річна Мілана Маханець і 13-річний Паша Пай публікують в соціальних мережах знімки, на яких демонструють обійми і поцілунки. Раніше сама дівчинка підтвердила в соцмережі, що вони почали зустрічатися і нібито "сплять разом".
  • Уповноважений з прав дитини Микола Кулеба припустив, що за відносинами восьмирічної Українки Мілани та її коханого, 13 – річного блогера Паші, може стояти серйозний бізнес-хтось заробляє гроші на цій скандальної історії.
  • Поліція відкрила провадження за фактом "відносин" 8-річної моделі та 13-річного блогера, чиї фото і відео в Instagram привернули загальну увагу і викликали обурення.
  • Мати Мілани Маханець вже дала свідчення поліції в Ірпені. За її словами, діти разом не живуть, хоча дівчинка раніше розповідала про це у своєму акаунті в Instagram.
  • Дідусем скандальної 8-річної моделі Мілани виявився головний консультант секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики Сергій Шумейко.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти