Летів п'яним і палив у літаку: українка на рейсі з Єгипту до Харкова жорстко провчила пасажира

12 січня 2022, 16:03
Жінка нагадала порушнику порядку, що в салоні авіалайнера перебувають діти.
Летів п'яним і палив у літаку: українка на рейсі з Єгипту до Харкова жорстко провчила пасажира
Пасажир, який палив у літаку, не знайшов виправдань на свою адресу / Скріншот Telegram-канал Харків Live

У літаку, який летів з Єгипту в Україну і повинен був приземлитися у Харкові, стався скандал. Один з пасажирів, який, схоже, перебував в стані алкогольного сп'яніння, раптом почав палити електронну сигарету. Персонал авіалайнера просив його не порушувати громадський порядок, але чоловік не реагував. В один момент у ситуацію втрутилася інша пасажирка, яка за допомогою прийомів нецензурної лексики спробувала змінити ситуацію.

Відео інциденту було опубліковано у Telegram-каналі Харків Live. На кадрах можна побачити, що жінка зробила низку зауважень чоловікові, причому у різкій риторичній формі.

читайте такожСереднім пальцем помахав і багаж із собою забрав: у Польщі пілот не пустив на літак 30 пасажирівЗокрема, ймовірно, нетверезий чоловік палив електронну сигарети прямо на борту літака. Пасажира просили не порушувати громадський порядок, але він не реагував.

відео дня

Одна з пасажирок не витримала і в пориві гніву зробила йому зауваження. Вона попросила не диміти у літаку авіалайнера, оскільки там були діти.

Примітно, що на таку критику чоловік відреагував спокійно. Він лише обурився застосуванням нецензурної лексики на свою адресу. Але палити не припинив.

Обережно! На відео присутня нецензурна лексика

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що російська туристка, що летіла з Бодрума до Москви, вирішила запалити сигарету на борту лайнера. Очевидці зняли інцидент на відео. Сама жінка сказала, що не палила і заявила про побиття у поліції і перелом ноги.

Главред рекомендує:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти