Членство України в ЄС буде ключовим свідченням підтримки - Зеленський

26 лютого 2022, 16:49
281
Народ України вже заслужив і має право отримати членство в ЄС, підкреслив Володимир Зеленський.
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський / Reuters

Президент України Володимир Зеленський заявив про те, що настав вирішальний момент про прийняття рішення про членство України в Євросоюзі.

Як підкреслив він у ході брифінгу, Україна заслужила членство в Європейському Союзі і прийняття її в ЄС буде одним з основних свідчень підтримки України державами-учасницями.

"Народ України вже заслужив і має право отримати членство в Європейському Союзі, це і буде ключовим свідченням підтримки нашої країни. Настав вирішальний момент раз і назавжди закрити багаторічну стратегічну дискусію і прийняти рішення про членство України в Європейському Союзі", - сказав президент.

відео дня

Глава України зазначив, що це питання обговорив сьогодні з президентом Європейської Ради Шарль Мішелем, головою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн, президентом Франції Еммануелем Макроном.

читайте такожЄвросоюз готовий розтрощити Росію ще одними санкціями

Як повідомляв головред, раніше президент України Володимир Зеленський провів бесіду з Еммануелем Макроном - президентом Франції. За результатами розмови гарант повідомив, що в Україну їде зброя - підтримка від антивоєнної коаліції.

Нагадаємо, депутат Держдуми Росії від Комуністичної партії Михайло Матвєєв закликав негайно зупинити війну в Україні. Він заявив, що голосував за визнання "незалежності" так званих "ЛНР" і "ДНР", а не за те, щоб бомбили Київ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти