ЗСУ відбили "м'ясні штурми" РФ і "покришили" сотні росіян разом з технікою

ЗСУ б'ють ворога на фронті / Колаж: Главред, фото: 14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого

За минулу добу ворог завдав вісім авіаційних ударів та 26 артобстрілів на Таврійському напрямку.

На Таврійському напрямку за минулу добу ворог завдав вісім авіаційних ударів і 26 артобстрілів, при цьому сталося 42 бойових зіткнення, більшість з яких — біля Мар'їнки, повідомив речник об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олександр Штупун.

Ворог продовжує тактику "м'ясних штурмів" і береже свою техніку. Про це повідомляє АрміяInform.

"В цілому в зоні відповідальності нашого угруповання окупанти втратили 413 осіб, 1 окупант здався в полон", - йдеться в повідомленні.

Також Сили оборони знищили 12 одиниць військової техніки ворога. Зокрема:

Ситуація на фронті:

Раніше повідомлялося, що ЗСУ просунулися вперед під Бахмутом і закріплюються на нових рубежах. Російські війська безуспішно намагалися повернути втрачені позиції під Бахмутом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що ВСУ націлилися на звільнення ключового міста. На думку Романа Світана, у ЗСУ буде можливість форсування Дніпра.

Як повідомлялося раніше, війська РФ охопив страх прориву ЗСУ, оскільки окупанти розуміють, що сили оборони України все ближче до Токмаку. У розвідці Британії заявили, що на підступах до захопленого міста росіяни будують додаткові укріплення і посилюють їх. Російські військові евакуюють свої сім'ї.

Інші новини:

Новини заразКонтакти