Ворог вдарив балістикою по Павлограду: є багато поранених, серед них діти

Кількість постраждалих у Павлограді збільшується щогодини / Колаж: Главред, фото: Сергій Лисак

Окупанти запустили ракети по Дніпропетровщині з Воронезької та Ростовської областей РФ.

6 вересня, близько 10 ранку, країна-агресор Росія нанесла ракетний удар по цивільній інфраструктурі Павлограду, що на Дніпропетровщині. Деталі ворожої атаки повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

Попередньо, ворог застосував п'ять балістичних ракет типу "Іскандер-М"/KN-23 з території Росії. Окупанти поцілили по цивільному об'єкту, внаслідок чого є руйнування та постраждалі.

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що станом на 12:50 відомо про пів сотні постраждалих, серед них є діти. Найстаршому потерпілому 86 років, а найменшому лише 4 роки.

Місцеві служби продовжують надавати необхідну допомогу та уточнювати наслідки ворожого удару. У Павлограді також зафіксовані пошкодження осель місцевих жителів.

Наслідки удару РФ по Павлограду ДСНС Дніпропетровщини
Наслідки удару РФ по Павлограду ДСНС Дніпропетровщини
Наслідки удару РФ по Павлограду ДСНС Дніпропетровщини
Наслідки удару РФ по Павлограду ДСНС Дніпропетровщини
Наслідки удару РФ по Павлограду ДСНС Дніпропетровщини

Що таке Повітряні сили ЗС України?

Повітряні сили Збройних сил України - вид збройних сил у складі Збройних сил України, який має на озброєнні винищувальну, бомбардувальну і транспортну авіацію, а також зенітні ракетні війська і радіотехнічні війська. Військово-повітряні сили у цьому вигляді були створені у 2004 році шляхом об'єднання двох видів: Військово-повітряних сил та Військ протиповітряної оборони України, пише Вікіпедія.

Російські удари по Україні - останні новини

​Нагадаємо, російські окупанти в останні дні застосовують нову тактику ракетних ударів по території України. Ціль ворога може полягати в тому, щоб підвищувати градус ескалації.

Це підтверджує і те, що країна-агресорка Росія упродовж серпня цього року випустила по Україні близько 790 дронів-камікадзе "Шахед" і понад 228 крилатих ракет. Удари по Україні у серпні були найпотужнішими за весь час повномасштабного вторгнення.

Лише 3 вересня російські окупанти завдали удару балістичними ракетами по Полтаві. Внаслідок удару є багато загиблих і понад 180 поранених. Наступного дня агресор атакував Львів, де внаслідок удару є 7 загиблих та понад 50 постраждалих.

Інші новини про ракетні атаки ворога:

Новини заразКонтакти