"Ворог рівняє місто з землею": Маляр розповіла про складну ситуацію в Бахмуті

Маляр розповіла про складну ситуацію в Бахмуті / УНІАН, Міноборони РФ

Безуспішний наступ російських загарбників триває на Лиманському, Авдіївському, Мар‘їнський та  Куп‘янському напрямках.

Російські окупаційні війська збільшили інтенсивність застосування важкої артилерії та авіаударів на Бахмутському напрямку. Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

"Бахмутський – збільшилась інтенсивність застосування важкої артилерії та авіаударів. Ворог просто рівняє будівлі та споруди міста Бахмут з землею", - написала Маляр у Telegram-каналі.

Вона також розповіла, що, окрім Бахмута, в епіцентрі бойових дій залишається Мар’їнка.

Безуспішний наступ російських загарбників триває на Лиманському, Авдіївському, Мар‘їнський та Куп‘янському напрямках.

"Наші оборонці здійснювали сьогодні як оборонні дії, так і активні штурмові", - додала заступниця міністра оборони.

Битва за Бахмут

Нещодавно командувач східним угрупуванням військ генерал-полковник Олександр Сирський розповів про те, що відбувається в найгарячішій точці на фронті. За його словами, ситуація в Бахмуті залишається складною, але контрольованою. Ворог перейшов до так званої "сирійської" тактики випаленої землі, знищуючи вогнем будівлі та позиції.

Як зазначила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, російські окупаційні війська у своїх спробах захопити місто Бахмут Донецької області використовують найпрофесійніші підрозділи, однак зазнають величезних втрат.

Раніше стало відомо, що бійцям Збройних сил України вдалося відбити у російських окупантів посадку, яка забезпечує проїзд у Бахмут Донецької області. Українські захисники відбили у ворога посадку в 500 метрів. При цьому сусідній підрозділ зумів утримати окопи, які забезпечують проїзність дороги на Бахмут.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти