В Україні нові зони карантину: два регіони вже не будуть "червоними", а жовта зона стала ще меншою

У помаранчевій зоні карантину тільки чотири регіони / УНІАН

Помаранчева зона налічує 4 регіони - до неї приєдналася Чернівецька область.

У червоній зоні карантину в Україні 19 областей, серед яких місто Київ та Київська область. У помаранчевій зоні знаходяться чотири регіони, до яких приєдналася Чернівецька область. "Жовтих" регіонів відтепер тільки два - Тернопільська та Кіровоградська області.

Згідно з даними Міністерства охорони здоров'я на середу, 24 листопада, посилені протиепідемічні обмеження в Україні діють у 19 регіонах. Незабаром червону зону повинні залишити Львівська і Луганська області.Читати такожЛікар перерахував симптоми коронавірусу, за яких варто негайно звернутися до лікарні

У помаранчевій зоні, де знаходяться Харківська, Полтавська, Закарпатська та Чернівецька області, відтепер опинилася і Чернівецька область.

У жовтій зоні тільки Тернопільська та Кіровоградська області.

Червона зона карантину в Україні

Помаранчева зона карантину

Жовта зона карантину

Коронавірус в Україні

Згідно з даними на середу, 24 листопада, в Україні встановлено 14 325 випадків зараження коронавірусною інфекцією-19. За минулу добу госпіталізовано 4077 осіб, загинули 595 людей. Видужали 29 044 людей,

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко повідомив про спад захворюваності на коронавірус в Україні. Менше пацієнтів стало надходити до стаціонару, медична система почала розвантажуватися.

Заступник міністра охорони здоров'я, головний санітарний лікар країни Ігор Кузін заявляв, що локдаун в Україні влада запускати не планує. При цьому для походів до магазину за продуктами COVID-сертифікат наразі не потрібен.

Автор: Андрій Ганчук
Новини заразКонтакти