У Києві провокаторка раділа обстрілу РФ і глумилася над людьми в укритті

У Києві затримали провокаторку / Колаж: Главред, фото: Facebook/UA.KyivPolice, скріншот

Жінка сміялася над людьми, які прямували в укриття, і вихваляла російського агресора.

У Києві, після російського ракетного удару, правоохоронці затримали провокаторку, яка на камеру раділа обстрілам РФ.

У відділі комунікації поліції Києва розповіли, що під час моніторингу соціальних мереж було виявлено відеозапис, на якому жінка зверхньо висловлювалася щодо громадян, які прямували в укриття під час сигналу "Повітряна тривога" і вихваляла російського агресора.

Правоохоронці, спільно зі співробітниками СБУ, "встановили особу жінки та оперативно затримали її в одному із закладів харчування поблизу залізничного вокзалу".

Як уточнили в Нацполіції, провокаторкою виявилася "уродженка Донеччини, 2001 року народження, яка останнім часом проживала в столиці".

/ Facebook/UA.KyivPolice

"Наразі правоохоронці спілкуються з жінкою, вирішується питання про правову кваліфікацію дій зловмисниці", - додали в поліції.

Що відомо про Національну поліцію України?

Національна поліція України — центральний орган виконавчої влади, що забезпеченує охорону прав і свобод людини, протидію злочинності, підтримання публічної безпеки та порядку. Діяльність Національної поліції спрямовується та координується Кабінетом Міністрів України через Міністра внутрішніх справ згідно із законом, пише Вікіпедія.

Пізніше в соцмережах з'явилося відео затримання провокаторки в одному із закладів Києва.

/ t.me/smolii_ukraine

Що відомо про затриману

Зазначимо, що вранці, 7 жовтня, після ракетної атаки РФ на Київську область у Мережі з'явилося відео, на якому молода жінка, перебуваючи під час повітряної тривоги на залізничному вокзалі столиці, висміювала громадян, які поспішали до укриття.

"Я перебуваю на вокзалі... Тут, коротше, росіяни, дають... українцям. Б'ють (нецензурно, - ред.) сильно... І все, дивіться, як щури побігли... Усе. До побачення", - з посмішкою говорила провокаторка.

Увага! Відео містить нецензурну лексику!

Дивіться відео - у Києві жінка раділа обстрілам РФ:

/ Скриншот

Додамо, що в Мережі дізналися її ім'я і розкрили її дані в соціальних мережах. Уже опубліковано скріншот її сторінки в одній із соцмереж, де вона підтримує терористів "ЛДНР" і радіє ударам РФ по Україні.

Судячи з опублікованих записів, провокаторкою виявилася Аліна Волошина, вона родом із Донецької області.

Дивіться відео - у Мережі розкрили подробиці про провокаторку:

/ Скріншот

Раніше повідомлялося про те, що РФ атакувала "Кинджалом" аеродром у Хмельницькій області. Один із трьох "Кинджалів", якими РФ атакувала Україну, влучив у Старокостянтинові на Хмельниччині, розповіли Повітряні сили ЗСУ.

Нагадаємо, вранці 7 жовтня в Києві прогриміли вибухи. Росія запустила ракети "Кинджал" у напрямку Старокостянтинова та Київської області. В результаті ракетної атаки в трьох районах столиці зафіксовано падіння уламків.

Більше новин:

Новини заразКонтакти