Україні варто бомбити дронами Кремль, щоб "опускати" Росію - Небоженко

Віктор Небоженко, Кремль / Главред, УНІАН

Віктор Небоженко підкреслив, що саме такі речі сильно б'ють по всіх росіянах, від глибинки до першої особи.

Росія не застосує ядерної зброї навіть якщо Україна прорветься до Москви. Основною темою 2023 року буде ракетно-Дронова дуель.

В інтерв'ю Главреду політолог і соціолог, директор соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко зазначив, що РФ здатна тільки зробити чергову спробу масового обстрілу найбільших українських міст України.

"Нічого більше Росія зробити вже не може - ні ядерна зброя, ні балістичні ракети нею вже не застосовні. Росія ж бореться "з НАТО і США", тому бомбити якусь Хацапетівку - не означає завдати удару по Вашингтону або Берліну. Адже Захід більше не боїться ядерної атаки на себе, а тому Кремль вже не досягає своєї мети", - пояснив політолог.

За його словами, якими б не були події на фронті, основною темою 2023 року буде ракетно-дронова дуель.

"Росія спробує завдати шкоди Україні, Україна – Росії, але у нас більше можливостей для цього. Росія, на відміну від України, матеріального збитку не відчуває, але реагує на символічні удари. А вони дуже прості – Кримський міст, крейсер "Москва", бомбардування українськими дронами Кремля і так далі", - пояснив Небоженко.

Він підкреслив, що саме такі речі сильно б'ють по всіх росіянах, від глибинки до першої особи.

"І ця дуель буде не для помсти, Україні варто бити туди, де є символічні, важливі для Росії місця. Важливий момент - в України є стратегія. І ми будемо бити так, щоб постійно "опускати" в очах світу Росію і її армію. І це буде правильно", - підсумував експерт.

Нагадаємо, що в російських Telegram-каналах почали з'являтися фото і відео з установками ППО, які розмістили на дахах будівель і вільних майданчиках в Москві. Разом з установкою в Заріччі їх вже мінімум п'ять.

Раніше повідомлялося, що в центрі столиці країни-агресора РФ Москви встановили системи протиповітряної оборони прямо на даху двох будівель бізнес-центру в Тетеринському провулку і будівлі російського Міноборони. Там поставили зенітні ракетно-гарматні комплекси "Панцир".

Вам може бути цікаво:

Автор: Сергій Кущ
Новини заразКонтакти