"Врятувала шапочка з фольги": одеситка розповіла, як дивом вціліла під час ракетного удару окупантів

Одеситка розповіла, як дивом вціліла під час ракетного удару окупантів / скріншот з відео

Дівчина каже, що удар російськими ракетами наздогнав її, коли вона прийшла в салон краси, щоб пройти через досить тривалу процедуру фарбування волосся.

В Одесі городянці, яка здійснювала косметичні процедури в одному з салонів краси, врятувала життя шапочка з фольги. Про це сама постраждала розповіла на відео.

"Сьогодні ми з дівчатками вирішили навести красу. І саме в нашу перукарню прилетіла ракета. Спасибі тобі, русский мир. Мене взагалі врятував збіг обставин. Ми тільки закінчили фарбування. Я була в цій смішний шапочці з фольги, сіла в крісло-кокон. І коли я чую цей свист, який наближається, я просто в цей кокон вжалася. Як би це смішно не звучало, А ця шапочка з фольги смішна, вона мене врятувала. Я коли знімала цю фольгу, ми стільки осколків витрусили", - каже дівчина.

Читати також"Для мене Одеса - це мій батько": ра**исти розбомбили Одесу на річницю смерті Папи слави Камінської

Ракетний удар по Одесі

Окупанти 23 квітня завдали ракетний удар по Одесі. Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко заявив, що ППО збила кілька ворожих ракет, що також підтверджують і місцеві. Мінімум одна з ракет впала і вибухнула. Один з місцевих згорів у своїй машині у дворі одного з будинків.

Оперативне командування "Південь" заявило про ймовірність повторного ракетного удару.

Угруповання ППО Повітряного командування "Південь" з 14:00 до 15:00 вела бойові дії зі знищення крилатих ракет ворога.

Ракети були запущені літаками стратегічної авіації ТУ-95. Бувши знищено два ворожих снаряди і два безпілотники, які імовірно здійснювали корекцію польоту. Відзначається, що дві ракети вразили військовий об'єкт і 2 в житлові будинки.

Глава офісу президента Андрій Єрмак повідомив про 5 загиблих і 18 поранених, серед загиблих тримісячна дитина.

Інші новини:

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти