Російська ракета вбила подружжя у Кривому Розі: під завалами виявили тіло малюка

Розбір завалів в Кривому Розі / t.me/dnipropetrovskaODA

Тіло дитини знаходилося під завалами на другому поверсі будинку, розповів голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко

16 грудня Росія завдала ракетного удару по Кривому Розі. Стало відомо, що загинуло молоде подружжя Люда і Саша, а їх старший син став сиротою . Молодшого, півторарічного, шукали під завалами з самого ранку і знайшли після півночі 17 грудня мертвим.

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив, що тіло дитини знаходилося під завалами на другому поверсі будинку.

Загинули також батьки дитини і 64-річна жінка - в цілому чотири людини. Старший брат малюка, який був у бабусі, залишився сиротою. Ще тринадцять людей отримали поранення, серед них четверо дітей.

Ракетний удар РФ по Україні

Вранці 16 грудня Росія здійснила нову масовану ракетну атаку на Україну. У Києві та ряді областей держави сталися вибухи. Частково це було спрацьовування протиповітряної оборони, проте в деяких місцях повідомлялося про Прильоти по енергетичних об'єктах.

Під час масованої ракетної атаки окупантів на територію України вранці 16 жовтня одна з ракет влучила у житловий будинок у Кривому Розі на Дніпропетровщині. Внаслідок цього був зруйнований один з п'яти під'їздів будинку.

Також повідомлялося, що у Києві через ракетну атаку є перебої з водопостачанням. Мер міста Віталій Кличко закликав киян підготувати запас питної та технічної води.

Читайте також:

Автор: Сергій Кущ
Новини заразКонтакти