Росіянин вкрав і розфарбував шкільний автобус, але далеко не поїхав - його зустріли ЗСУ

facebook.com/14ombr

Він вів щоденник, в якому розповідав про війну в Україні.

Росіянин вкрав, розфарбував і роз'їжджав на шкільному автобусі по українській землі. На щастя, він зустрів українських воїнів.

Наші військовослужбовці ліквідували військового. Відомо, що його звали Андрій, розповіли на Facebook-сторінці 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого

"Москальська бридка гниль спотворює абсолютно все, до чого торкається, гадячи своїм духом і примітивними Z-етками. У цьому автобусі пересувався по нашій українській землі ворожий солдатик Андрій, помічник гранатометника. Від Андрійка вже нічого не залишилося, пішов на перегній", - повідомили в бригаді.

Також після нього залишився щоденник, який російський військовий почав вести 23 лютого. Українська бригада оприлюднила перший запис російського окупанта зі щоденника:

Окупант написав також, що приїхав в Іловайськ, потім їх розподілили і так вже покійний Андрій став стрільцем-помічником гранатометника.

facebook.com/14ombr

Нагадаємо, раніше ВСУ знищили танк Т-80УМ2 "Чорний орел", який у путінської армії був тільки один. Успішного удару було завдано 93-ю окремою механізованою бригадою"Холодний Яр".

Читайте також:

Новини заразКонтакти