Росія штурмує позиції ЗСУ під Мар'їнкою та Авдіївкою: зазнають колосальних втрат

Генштаб повідомив про ситуацію на фронті / колаж: Главред, фото: 14 окрема механізована бригада, Командування Об'єднаних сил ЗСУ

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку.

Минулої доби російські окупанти завдали чергового авіаційного удару, застосувавши ударні БПЛА типу "Shahed-136/131". Сили та засоби протиповітряної оборони України знищил всі ворожі "шахеди".

Як повідомили у ранковому зведенні Генштабу у Facebook, що за добу відбулося 78 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 50 авіаційних ударів та здійснив 49 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Ситуація на фронті: що відомо

Нагадаємо, що ЗСУ б'ються з РФ за лівобережжя Херсонщини. Росія могла знати про підготовку атак через річку в Херсонській області, тому вона вивела частину своїх військ з лівого берега, вважають в розвідці Британії.

Війська РФ скинули у Чорне море невідому вибухівку. В акваторії Чорного моря вони скинули невідому вибухівку з метою завдати шкоди цивільному судноплавству та хочуть дискредитувати сили оборони України.

11 десантників РФ розлетілися після підриву МТ-ЛБ на міні ЗСУ. Ворожа МТ-ЛБ з десантом на броні вибухнула, наїхавши на протитанкову міну поблизу Авдіївки Донецької області. Відповідне відео вже опублікували в Мережі.

Більше військових новин:

Новини заразКонтакти