Розвал Росії: у Раді розкрили сценарій розпаду РФ на кілька держав

В'ятрович Володимир В'ятрович

Росія повинна прийняти зовсім інший демократичний формат, переконаний Володимир В'ятрович.

Після варварської агресії РФ, розв'язаної проти України, немає ані можливості, ані необхідності примирення українського і російського народів, заявив історик, екс-директор Українського інституту національної пам'яті, боєць територіальної оборони Володимир В'ятрович.

«Я б не хотів зараз говорити ні про яке примирення. Не бачу для цього не тільки ніяких можливостей, але навіть потреби. Навпаки, ми зараз всіляко повинні підкреслювати, що ми не росіяни і не хочемо мати з ними нічого спільного, нічого, що нас об'єднає з Росією. Адже все, що нас об'єднає з росіянами, буде використано Москвою проти нас", - підкреслив він в ході чату в Главреді.

Він переконаний в тому, що Україна зможе спокійно сусідити з Росією тільки за умови, що вона зникне в нинішній формі як авторитарна держава і авторитарна імперія.

"Коли Росія буде перебудована як демократична держава, і на базі сучасної Російської Федерації з'явиться низка нормальних національних демократичних держав і тих народів, які досі перебувають у її складі, поневолені росіянами», - зазначив нардеп.

За його словами, Росія повинна прийняти зовсім інший демократичний формат.

«Але про все це будемо говорити після нашої перемоги, як і про те, яким чином росіяни будуть спокутувати провину за страшні злочини, які скоїли їхні побратими. А зараз нам потрібно зосередити всі зусилля на тому, щоб перемогти Росію», - додав В'ятрович.

Нагадаємо, раніше в'ятрович назвав спосіб перемоги над Путіним.

Читайте ще:

Автор: Олексій Тесля
Новини заразКонтакти