Прокомандував три дні: на Харківщині ЗСУ ліквідували командира полку окупантів

ЗСУ ліквідували командира полку окупантів, який заступив на посаду три дні тому / Колаж фото Reuters, Радіо Свобода

Окупант скаржиться, що ЗСУ стріляють по їх позиціях кожні 5-10 хвилин з мінометів і артилерії.

Українські військові майстерно ліквідували російського командира полку, який прокомандував всього три дні. Про це розповів окупант своєму батькові під час телефонної розмови, яку перехопило Головне управління розвідки.

Це сталося в Іванівці. Судячи з усього мова йде про село в Чугуївському районі Харківської області. Там знаходиться 30-та бригада окупантів.

Російські вояки все скаржаться, що їх не хочуть міняти.

"Нас не змінюють. Он управління 106 дивізії Тули накрили. 30-ту мотострілецьку дивізію 2 тижні тому вдарили. Он в Іванівці в 30-й бригаді командир полку 3 дні тому полк прийняв-снайпер "зняв", - скаржиться батькові окупант.

Окупант стверджує, що українські військові потужно обстрілюють їхні позиції з мінометів і артилерії, при чому кожен 5-10 хвилин.

Батько з сином підсумували і прийшли до висновку, що там "нічого хорошого немає". Батько навіть засмутився, що раніше вони вибрали синові таку професію.

Нагадаємо, раніше Збройні Сили України ліквідували одного з кращих і найвідоміших російських пілотів вертольота Ка-52 - полковника Василя Клещенко, який очолював групу "алігаторів" на параді в Москві в 2021 році. Захисники України збили борт з Клещенко в Харківській обалсті над позиціями загарбників. Знищений Ка-52 і тіло пілота передали росіянам.

Раніше захисникам України вдалося ліквідувати двох найкращих пілотів російської армії. Підполковник Максим Потьомін і полковник Анатолій Стасюкевич загинули внаслідок удару по російських військах в районі Донецька. Обидва були льотчиками-винищувачами.

Інші новини:

Автор: Ангеліна Підвисоцька
Новини заразКонтакти