ПриватБанк заблокував рахунки під час грошового переказу: незадоволена клієнтка повідомила деталі

Клієнтці Приватбанку заблокували рахунки / УНІАН

Жінка досі не може зв'язатися зі службою підтримки.

Клієнтці ПриватБанку заблокували рахунки після її спроби здійснити переказ на карту іншого банку.

На порталі Мінфін жінка зазначила, що хотіла перекинути гроші з однієї картки на іншу іншого банку, але знадобилося підтвердження.

"Я подзвонила на 3700, зі мною почав спілкуватися віртуальний робот Яна, потім мене з'єднало з оператором. Почав задавати мені ряд питань: з яких причин я хочу зробити переклад, просили у мене про це особисто або телефоном, як просили переслати гроші. Йшлося про 1000 грн. Хлопцеві пояснила, що знайома попросила допомогти - у дитини температура, я її знаю, це не шахраї", - розповіла клієнтка.

В результаті їй потрібно було відповісти на ряд питань, щоб підтвердити свою особу.

Читати такожГроші списують, а готівку не видають: банкомати ПриватБанку обурили українців"Дата народження моя, прописка прізвище чоловіка, де я відповіла що розлучена, і я не буду називати прізвище колишнього чоловіка, бо я з ним не живу. Після моєї відмови називати прізвище У мене всі картки були заблоковані і Приват 24. На сьогоднішній день на гарячу лінію 3700 ніяк не можна додзвонитися, оператори всі зайняті", - зазначила клієнтка Приватбанку.

Скарга клієнтки Приватбанку / minfin.com.ua

Такі дії фінустанови викликали у неї подив:

"Коли дійсно людині потрібна була допомога, мова йшла про дитину у якої температура, задаються ряд не потрібних питань, але коли в серпні шахраї хотіли провести махінації з картками банк навіть не відреагував", - підсумувала жінка.

Відповідь ПриватБанку

Співробітники банку відзначили, що процедура спрямована на протидію шахрайству. Бувають ситуації, коли шахраї отримують доступ до телефону шляхом перевипуску сім-карти і в цьому випадку смс не перешкоджає їм.

"Питання задаються згідно з даними, що раніше ви вказували в анкеті. Якщо інформація змінилася, відповідно до умов та правил обслуговування клієнт має підтримувати її в актуальному стані.Відмова від перевірки операцій і підтвердження особи клієнта, або не проходження верифікації наражає на ризик втратити свої кошти.Просимо проявити терпіння і розуміння необхідності в операції верифікації.В зазначеній ситуації для зняття обмеження ви можете звернутись в наш чат на сайті банку. Вам також знадобиться веб-камера.Обов`язково перевіримо коректність питань, що були задані, та зв`яжемось з вами додатково.", - йдеться у відповіді Приватбанку.

Відповідь Приватбанку / minfin.com.ua

Нагадаємо, раніше клієнти ПриватБанку стикалися з проблемами банкоматів - тоді після проведення транзакції у них списувалися гроші, але готівку банкомат не видавав.

Читайте також:

Автор: Сергій Кущ
Новини заразКонтакти