"Поставити крапку в існуванні РФ": в ОП назвали головний висновок двох років війни

Михайло Подоляк прокоментував підсумки двох років війни / Колаж: Главред, фото: скріншот YouTube, Міноборони РФ

РФ - це країна, яка може існувати, тільки руйнуючи чужі життя, каже Михайло Подоляк.

За підсумками двох років великої війни слід зробити кілька основних висновків, заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

Як написав він у своєму Telegram, РФ повинна, може і повинна програти, інакше не буде ніяких правил, ніякого миру і ніякого майбутнього.

Представник ОП переконаний в тому, що РФ - це країна, яка може існувати, тільки руйнуючи чужі життя.

Він вважає, що рішення, яке не було прийнято вчасно (в 2014 році, після анексії Криму і початку вторгнення в Україну), обов'язково спровокує набагато більшу трагедію.

"Ну і головне. Україна вже довела, що ніколи не можна здаватися. Разом з партнерами нам цілком під силу поставити військову крапку в існуванні агресивної РФ", - додав Подоляк.

Хто такий Михайло Подоляк

Український політичний діяч, політтехнолог, журналіст, радник глави Офісу президента Володимира Зеленського. З початком повномасштабного вторгнення в Україну, брав участь в українсько-російських переговорах, пише Вікіпедія. Один з ключових спікерів ОП.

Ймовірність переговорів з РФ

Раніше Володимир Зеленський розповів, коли будуть переговори з Росією і на яких умовах. Україна буде говорити з Росією з сильної позиції, заявив президент.

Нагадаємо, раніше Подоляк розкрив плани Путіна щодо війни проти України і назвав мету "переговорів". Росія, коли повномасштабно напала на Україну, вибудовувала більш масштабний план, ніж захоплення держави, сказав радник глави ОП Михайло Подоляк.

Як повідомлялося раніше, понад 70% українців за переговори з Росією, але є нюанс. Близько 73% респондентів вважають, що готові терпіти війну з країною-окупантом стільки, скільки буде потрібно, йдеться в дослідженні соціологів КМІС.

Більше новин:

Новини заразКонтакти