Дітей позбулася, як мотлоху, а співмешканця залишила: що відомо про горе-матір з Кривого Рогу

Мешканка Кривого Рогу кинула 9 дітей під міськрадою / Фото Telegram

Жінка, яка кинула своїх дев'ятьох дітей під стінами міськвиконкому, жодного дня ніде не працювала. Весь цей час вона жила за рахунок соцвиплат.

Днями Україну облетіла новина про те, що у Кривому Розі мати залишила своїх дев'ятьох дітей з речами та свідоцтвами про народження під будівлею міськради. Мовляв, годувати їх нічим, жити нема на що, а документи для того, щоб отримати допомогу від держави, жінка зібрати не змогла.

На даний момент кинуті діти знаходяться в Центрі реабілітації в Кривому Розі, а в службі у справах дітей виконкому Криворізької міськради жінці допомагають зібрати необхідні документи, щоби вона змогла оформити пакет документів на отримання виплат, передає ТСН.

Також журналістам вдалося з'ясувати цікаві деталі про матір-зозулю. Жінці - 34 роки. Вона жодного дня ніде не працювала і весь цей час жила за рахунок соцвиплат. Щойно перестала їх отримувати, зібрала речі дітей та їхні свідоцтва про народження і привела під стіни міськради. Сама ж пішла зі співмешканцем, у якого є дві судимості.

"Від дітей позбулася, як від мотлоху, а співмешканця залишила. Говорити про те, що у неї не було часу зібрати потрібні документи — дивно. Оскільки вона ніде не працює і в часі не обмежена", — прокоментував ситуацію співрозмовник ТСН.

Зазначимо, сама жінка себе винуватою не вважає в тому, що кинула дітей. Вона у всьому звинувачує Службу у справах дітей Широківського району, де їй перестали нараховувати виплати, оскільки вона офіційно не розлучена, а для оформлення паперів повинна бути довідка про доходи чоловіка, яку вона не надала.

Бабуся дітей стверджує, що сім'я влізла в кредит у розмірі 11 тисяч доларів, щоби придбати житло, і зараз виплачує борг.

"Вона дітей не викинула, а привезла до міськвиконкому просити про допомогу", — сказала 59-річна Ірина Василівна.

Також бабуся покинутих малюків поскаржилася, що мати дітей не пускають відвідати їх у Центрі соціально-психологічної реабілітації. Причина - карантинні вимоги.

Як повідомляв Главред, раніше жінка пояснила, чому залишила своїх дітей під будівлею міськради.

"Не хочу більше морити їх голодом. Я знаю, що держава їх прогодує, тим більше там сім пацанів ростуть – вони захищатимуть Україну", – сказала вона.

Також вона повідомила, що просила, щоби дітей забрали в притулок, але їй сказали, що місць немає. Єдина умова, за якої дітей все ж таки забрали б до притулку, це письмова відмова від них матері.

Читайте також:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти