Кинула на тиждень чотирьох дітей і пішла розважатися: на Житомирщині знайшли горе-матір

20 липня 2021, 11:49оновлено 20 липня 2021, 13:44
Жінка залишила дітей на 6 днів і поїхала відпочивати до друзів. 14-річна дівчинка сама доглядала за молодшими сестрами.
Кинула на тиждень чотирьох дітей і пішла розважатися: на Житомирщині знайшли горе-матір
Кинула на тиждень чотирьох дітей і пішла розважатися: на Житомирщині знайшли горе-матір / zt.npu.gov.ua

Мешканка Новоград-Волинського району Житомирської області залишила на тиждень без нагляду чотирьох неповнолітніх дітей. Горе-мати розшукали правоохоронці.

Як повідомили у пресслужбі Нацполіції Житомирської області, до правоохоронців звернулася 14-річна донька зниклої жінки, і заявила, що мати пішла з дому, залишивши її та ще трьох молодших сестер самих.

З'ясувалося, що 38-річна мати дівчинки вже давно відома правоохоронцям, вона перебуває на обліку соціальних служб, і тільки цього року ювенальні інспектори мали два десятки звернень щодо недогляду за дітьми. Горе-мати вже неодноразово залишала неповнолітніх доньок у віці 15, 14, 10 і 7 років, без нагляду, а сама розважалася в різних компаніях.

відео дня

Востаннє мати залишила дітей на 6 днів і поїхала відпочивати до друзів. 14-річна дівчинка сама доглядала за молодшими сестрами і дбала про їх харчування.

Поліцейські разом із соціальними працівниками розшукали жінку у сусідньому районі. На момент зустрічі вона перебувала у нетверезому стані. Наразі її повернули додому та зобов’язали дбати про дітей.

"Водночас соціальні служби взяли родину під супровід, а поліцейські вдруге порушили питання про позбавлення її батьківських прав", - повідомили правоохоронці.

читайте також"Упоротая зависла над дитиною": в Одесі "відзначилася" горе-матиРаніше повідомлялося, мешканка Черкас залишила без нагляду у квартирі маленьку дитину, а сама пішла надавати інтимні послуги за гроші. Поки матері не було, 4-річний хлопчик ледь не випав з вікна багатоповерхівки на вулиці Максима Залізняка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти