"Він шо, в Україні?": матір окупанта РФ "вбила" реакцією на новину про те, що її син у полоні

Полонений окупант спілкується зі своєю матір'ю / Скріншот

Полоненому окупанту з Красноярська 2001 року народження влаштували сеанс відеозв'язку з батьками в РФ.

У Мережі з'явилося нове відео допиту одного з російських військовополонених, яких затримали українські захисники.

При цьому полоненому окупанту з Красноярська 2001 року народження влаштували сеанс відеозв'язку з батьками. Відео опублікував український журналіст і блогер Володимир Золкін.

Під час спілкування російський загарбник запевняв, що нібито проходив строкову службу, а підписати контракт його змусило командування.

Звернемо увагу на реакцію матері росіянина, якій додзвонився журналіст і дав поговорити з сином. Вона не зрозуміла, що її чадо в полоні, і емоційно відреагувала на цю інформацію.

Спочатку мати і батько радісно підбадьорюють сина, мовляв "не плач, прорвемося", а далі її реакція стала не така впевнена.

При цьому від батька полоненого ра**иста крім лайливих слів майже нічого не було чутно.

Раніше повідомлялося, що в рамках успішного контрнаступу ЗСУ в Харківській області в полон до українських бійців російські окупанти здавалися масово – деякі навіть на танках.

Нещодавно був випадок, коли російський танкіст прямо за кермом свого танка приїхав до українських позицій здаватися в полон. Під час допиту він розповів, що у нього давно були плани здатися в полон. Але тільки активний контрнаступ українців дозволив йому їх втілити в життя.

Читайте ще:

Автор: Олексій Тесля
Новини заразКонтакти