Мишача лихоманка "валить з ніг" окупантів під Куп'янськом: командування ігнорує

Мишача лихоманка "валить з ніг" окупантів під Куп'янськом / колаж: Главред, фото: росЗМІ, Вікімедіа

На Куп'янському напрямку серед солдатів ЗС РФ масово поширюється мишача лихоманка.

Особовий склад російської армії масово страждає від захворювання "мишачою лихоманкою", яка передається від гризунів до людини. Про це повідомили у прес-службі ГУР Міноборони.

Згідно з опублікованою інформацією, ніякі скарги на захворювання від особового складу командування ЗС РФ не прийняло і проігнорувало, прийнявши їх за чергову спробу ухилитися від участі в бойових діях.

Що таке "мишача лихоманка"

Дана хвороба має всі ознаки вірусу. Вона передається від гризунів декількома способами:

Спочатку "мишача лихоманка" нагадує звичайний грип. У людини починає боліти голова, зростає температура до 40 градусів, з'являються висипання і почервоніння. Потім знижується тиск, з'являється крововилив в очах, нудота і блювота кілька разів на день. Хвороба вражає нирки.

Надалі, заражений "мишачою лихоманкою" відчуває сильний біль в попереку і серйозні труднощі з сечовипусканням.

Як "мишача лихоманка" вплинула на боєздатність ЗС РФ

У ГУР Міноборони повідомляють, що вірус значно знизив боєздатність російської армії на даному напрямку. Крім іншого, в окупантів зростає незадоволення через відсутність забезпечення зимовими речами та повну відсутність медичної допомоги.

Ситуація в Україні

Нагадаємо, найближчими днями Україна і Великобританія підпишуть десятирічний пакт про безпеку, в рамках якого Британія використає свій військово-морський досвід для допомоги Україні в контролі Чорного моря.

Також, ворожі російські війська змінюють тактику у наступі під Авдіївкою. Про це повідомив голова Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш. За словами глави МВА, окупанти перейшли до концентрації особового складу і техніки для атаки на окремих напрямках.

Крім іншого, російський диктатор Володимир Путін має готовність і політичну волю до запуску ракет по країнах НАТО, Але РФ не має намірів відкритої війни з Північноатлантичним альянсом.Таку думку висловив екс-радник міністра внутрішніх справ і глави офісу президента, військовослужбовець ЗСУ Віктор Андрусів в інтерв'ю Главреду.

Інші новини:

Новини заразКонтакти