Ми можемо діставати не тільки до Енгельса, а й Москви, і далі - Маломуж

Микола Маломуж, Кремль / УНІАН

Тепер дії росіян не будуть безкарні, впевнений генерал армії України, колишній глава Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж.

Україна має зброю, яку може дістати не тільки до Енгельса, де вже вдруге пролунали вибухи, але і до Москви.

Генерал армії України, колишній голова Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж в ефірі телеканалу "Еспресо" заявив, що тепер дії росіян не будуть безкарні, ОПК України нарощує ресурс по БПЛА і далекобійним ракетним комплексам.

"На сьогоднішній день наш оборонно-промисловий комплекс вже встановив лінійки з виробництва далекобійних ракетних комплексів, які б'ють до 1000 км, і найголовніше, це БПЛА (безпілотний літальний апарат – ред.), які дійсно сьогодні летять і до 600 км, і до 800 км, і до 1 200 км. Ми можемо діставати не тільки до Енгельса, але і Москви, і далі. Тому, ОПК України продовжує нарощуватися цей ресурс", - підкреслив генерал армії України.

Вибухи на аеродромі "Енгельс"

Нагадаємо, в ніч з 25 на 26 грудня по російському аеродрому "Енгельс", на якому базуються стратегічні бомбардувальники окупантів, пролунали потужні вибухи.

Як повідомили в Міноборони країни-агресора, на малій висоті нібито там пролетів безпілотник. В результаті падіння його уламків нібито троє російських окупантів загинули. А літаки, мовляв, не постраждали.

До того, 5 грудня, цей військовий аеродром в Енгельсі вже був атакований. І саме тоді були пошкоджені кілька бомбардувальників ТУ-95, з яких окупанти запускали ракети по мирних містах України. Крім того, була атакована дронами і авіабаза "Дягілєво" (Рязанська область).

Читайте також:

Автор: Сергій Кущ
Новини заразКонтакти