Били по скупченню людей: РФ вдарила по центру Вовчанська з РСЗВ, є жертви

РФ вдарила по Харківщині / Колаж: Главред, Фото: Facebook/police.kharkov, Facebook / С. Болвинов

Росіяни навмисно цілилися в скупчення людей, повідомили в Національній поліції.

Російські загарбники завдали удару по Вовчанську на Харківщині, в результаті чого загинула жінка. Поранення отримала ще одна жінка.

"Близько 10 години стався ворожий обстріл (попередньо з РСЗВ) Вовчанська в Чугуївському районі. На жаль, 66-річна жінка від отриманих травм померла в лікарні", - повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

Також на місці надається медична допомога 63-річній місцевій жительці. В результаті обстрілу загорівся автомобіль.

Подробиці ударів РФ по Харківщині

Як відзначив начальник слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвинов, росіяни навмисно цілилися в скупчення людей.

За його словами, окупанти прицільно вдарили по центру Вовчанська. Під ворожою атакою опинилося місце, де благодійники годували людей.

"Ворог цілився в скупчення людей, саме на тому місці біля супермаркету вранці роздавали безкоштовну їжу», – повідомив він.

При цьому російські окупаційні війська обстріляли село Глушківка Куп'янського району Харківської області, внаслідок обстрілу поранено жінку, пошкоджено будинки.

"В результаті авіаудару пошкоджені будинки, є витік газу... За попередніми даними, поранена жінка", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

На місце події виїхала слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки. Відкрито кримінальне провадження за фактом порушення законів і звичаїв війни (ст.438 Кримінального кодексу України).

РФ завдала удару по Харківщині Facebook/С.Болвінов
РФ завдала удару по Харківщині Facebook/С.Болвінов
РФ завдала удару по Харківщині Facebook/С.Болвінов
РФ завдала удару по Харківщині Facebook/police.kharkov
РФ завдала удару по Харківщині Facebook/police.kharkov

Раніше повідомлялося про те, що росіяни атакували Харківщину "шахедами". Російські окупанти атакували об'єкти цивільної інфраструктури.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що бійці ДПСУ дійшли до кордону з РФ і підняли прапор України на Харківщині. Українські захисники зайшли в населений пункт Тополі, який розташований біля кордону з Росією.

Більше новин:

Новини заразКонтакти